text.skipToContent text.skipToNavigation

POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Duni har til hensigt at beskytte personoplysninger tilhørende personer, som besøger virksomhedens websteder. Enhver person, hvis personoplysninger behandles af Duni, skal altid kunne føle sig tryg ved, at vedkommendes privatliv respekteres, og at der udvises tilstrækkelig omhu i forbindelse med håndteringen af vedkommendes personoplysninger. Vi indsamler oplysninger fra dig, når du registrerer dig på vores websted eller udfylder en formular. Du kan dog godt besøge vores websted anonymt. Duni er eneejer af alle oplysninger, der indsamles via dette websted, og vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter uden for vores virksomhed, medmindre det er nødvendigt for at efterkomme din anmodning.

De personligt identificerbare data, der indsamles via webstedet, omfatter:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Virksomhedsnavn
  • Adresse

De personoplysninger, som du indsender, behandles med et af følgende formål:

  • at give dig de oplysninger eller tjenesteydelser, du anmoder om
  • at personliggøre din oplevelse
  • at gennemføre transaktioner
  • at forbedre vores websted
  • at forbedre vores kundeservice
  • at gennemføre markedsføring, hvis du har givet dit samtykke til dette. 

Duni udleverer muligvis dit navn, din e-mailadresse og/eller din postadresse til tredjeparter såsom en ordregennemførelsesvirksomhed eller forhandler af vores produkter med henblik på at efterkomme din anmodning. Den pågældende virksomhed vil, på vores vegne, forsyne dig med de oplysninger eller produkter, som du har vist interesse for. 

Som enkeltperson har du følgende grundlæggende rettigheder vedrørende oplysninger, der er registreret af Duni:

  • retten til at få indsigt i og mulighed for at læse dine oplysninger
  • retten til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet
  • retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger
  • retten til at klage over behandlingen af dine oplysninger.

Ovenstående rettigheder gælder, medmindre de er i konflikt med lovgivningen eller med andre legitime interesser, Duni har i at behandle personoplysningerne.

Duni træffer foranstaltninger til at beskytte dine oplysninger. Når du indsender følsomme oplysninger via webstedet, er dine oplysninger beskyttet både online og offline. Vi anvender kryptering til at beskytte følsomme oplysninger, som du indsender via webstedet, men vi beskytter også dine oplysninger offline. Kun medarbejdere, der har brug for oplysningerne til at udføre en bestemt opgave, får adgang til personligt identificerbare oplysninger. De computere/server, hvor vi gemmer personligt identificerbare oplysninger, befinder sig i et beskyttet miljø.

Vi anvender "cookies" på dette websted. En cookie er et stykke data, som gemmes på din harddisk, når du besøger vores websted. Den hjælper os med at gøre det lettere for besøgende at få adgang til webstedet og med at identificere besøgende, som vender tilbage webstedet. Når vi bruger en cookie til at identificere dig, behøver du for eksempel ikke at logge ind med en adgangskode mere end én gang, hvilket betyder, at du sparer tid, når du bevæger dig rundt på vores websted.

Cookies gør det også muligt for os at spore og målrette os mod brugernes interesser, så vi kan forbedre deres oplevelse på vores websted. Brug af en cookie er på ingen måde forbundet med personligt identificerbare oplysninger på vores websted.

Hvis du vil gennemse og opdatere dine personoplysninger for at sikre, at de er nøjagtige, bedes du kontakte os på gdpr@duni.com.

Hvis du har andre spørgsmål vedrørende personoplysninger og vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte os på gdpr@duni.com.

BRUGEN AF PERSONLIGE DATA I FORMULARER

Hvor ofte sender I nyhedsbreve, og hvad indeholder de?
Hyppigheden varierer afhængigt af forretningsområder og markeder, og formålet er at sende relevante oplysninger og tilbud.

Hvilke oplysninger indsamler I?
Til nyhedsbrevet kræves der kun en e-mailadresse. Ved anmodninger om prøver skal vi bruge dit navn og din adresse.

Bruger I oplysningerne til andre formål?
Nej.

Hvor længe opbevarer I de oplysninger, I indsamler?
Til nyhedsbrevet opbevarer vi kun din e-mailadresse, indtil du framelder dig.
Ved prøver lagres dine data, indtil prøven sendes til dig.

Deler I personlige data, der er indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet og prøverne, med tredjeparter?
Nej.

Hvordan får jeg fjernet mine personlige data?
De fjernes, når du framelder nyhedsbrevet, eller du kan sende os en e-mail på gdpr@duni.com

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER I APPEN DUNI VISUALISER

Duni leverer innovative borddækningskoncepter, kreativ emballage og takeaway-løsninger til både virksomheder og forbrugere. Alle vores produkter er designet til at skabe GOODFOODMOOD®, og de er resultatet af vores mangeårige specialisering inden for materialer og design.

Uanset om du er kunde, medarbejder eller forretningspartner, er Dunis vision centreret omkring dig. Derfor er det vigtigt for os at lære dig bedre at kende.

Det gør vi blandt andet ved at indsamle brugeroplysninger. Hvis du læser denne tekst, er det sikkert fordi, du gerne vil vide, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. Du kan få mere at vide ved at læse videre.

Uden dine oplysninger ville vi have meget sværere ved at gøre vores arbejde. Så tak, fordi du deler dine oplysninger med os! Vi håber, at vi til gengæld kan give dig en bedre oplevelse med GOODFOODMOOD®.

1. Vi respekterer din ret til beskyttelse af personoplysninger

Dunis strategi er at udvise så stor åbenhed og gennemsigtighed som muligt, når det gælder indsamling og brug af dine oplysninger.

For det første fortæller vi dig, præcis hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi gør det. Det kan du læse alt om i næste afsnit. 

For det andet fortæller vi dig, hvad vi bruger dine oplysninger til. Hvem deler vi oplysningerne med? Hvad bruger de oplysningerne til? Det kan du læse om i afsnit 3.

For det tredje beskytter vi dine oplysninger og fortæller dig, hvor længe vi gemmer dem. Det kan du læse om i afsnit 4 og 5.

Endelig informerer vi dig om, hvad dine rettigheder er, når det gælder beskyttelse af personoplysninger, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller anmodninger. Det kan du læse om i afsnit 6 og 7.

2. Hvilke oplysninger indsamler vi, og hvorfor gør vi det?

Vi vil gerne give dig en god oplevelse med Duni! For at kunne gøre det indsamler vi forskellige oplysninger om din adfærd i appen Duni Visualiser.

Type af oplysninger:

Billede

Når du opretter en produktanmodning, tages der et billede af de produkter, du har stillet op. Vi indsamler billedet og behandler det for at kunne identificere produkterne og give dig de rigtige produktoplysninger fra Dunis produktsortiment. Når vi er færdige med at behandle billedet, sletter vi det igen. Vi bruger ikke billedet til markedsføringsformål, og vi indsamler ikke personoplysninger.

Brugsdata

Vi indsamler data, der ikke indeholder personoplysninger, om hvordan du interagerer med appen, til brug for udvikling af appen.

Navn og e-mailadresse

Når du kontakter os med forespørgsler, feedback eller fejlmeldinger, indsamler
vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne svare dig.

Andre (person)oplysninger

Andre data, der behandles i appen, f.eks. oplysninger (og muligvis personoplysninger), der er indeholdt i et billede. Vi opfordrer dig til at begrænse mængden af personligt identificerbare oplysninger på billedet. Duni kan ikke holdes ansvarlig for personligt identificerbare oplysninger på et billede, men vi overholder naturligvis al gældende lovgivning vedrørende behandlingen af sådanne oplysninger.

Vi behandler disse personoplysninger for at gøre det muligt for dig at bruge vores app, forbedre appens funktion og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os af andre årsager.

3. Hvem deler vi dine oplysninger med? 

Vi sælger eller udveksler ikke dine oplysninger til/med tredjeparter, men vi deler dem med andre, der kan hjælpe os med at gøre Dunis vision til virkelighed. Disse modtagere kan være andre virksomheder i Duni-koncernen, serviceudbydere eller forretningspartnere. Vi har alle forpligtet os til at beskytte dine oplysninger, og vi stiller de samme høje krav til disse parter, som vi stiller til os selv.

4. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Duni har til hensigt at beskytte personoplysninger tilhørende personer, som bruger denne tjeneste. Enhver person, hvis personoplysninger behandles af Duni, skal altid kunne føle sig tryg ved, at vedkommendes privatliv respekteres, og at der udvises tilstrækkelig omhu i forbindelse med håndteringen af vedkommendes personoplysninger.

De personoplysninger, som du indsender, kan blive behandlet med et eller flere af følgende formål:

  • at give dig de oplysninger eller levere den tjeneste, du anmoder om
  • at personliggøre din oplevelse
  • at gennemføre transaktioner
  • at forbedre vores tjeneste
  • at forbedre vores kundeservice

Duni udleverer muligvis dit navn og din e-mailadresse til tredjeparter såsom en ordregennemførelsesvirksomhed eller forhandler af vores produkter med henblik på at efterkomme din anmodning. Den pågældende virksomhed vil, på vores vegne, forsyne dig med de oplysninger eller produkter, som du har vist interesse for. 

Duni træffer foranstaltninger til at beskytte dine oplysninger. Når du indsender oplysninger via tjenesten, er dine oplysninger beskyttet både online og offline. Vi anvender kryptering til at beskytte følsomme oplysninger, som du indsender via webstedet, men vi beskytter også dine oplysninger offline. Kun medarbejdere, der har brug for oplysningerne til at udføre en bestemt opgave, får adgang til personligt identificerbare oplysninger. De computere/server, hvor vi gemmer personligt identificerbare oplysninger, befinder sig i et beskyttet miljø.

5. Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Vi gemmer ikke personoplysninger i længere tid end nødvendigt. Billeder, der behandles, gemmes ikke. Hvad angår kundeservicehenvendelser, gemmes navne og e-mailadresser i højst et år efter, at du sidst har været i kontakt med os.

Vi gemmer muligvis dine oplysninger i længere tid end angivet ovenfor, hvis lovgivningen kræver det.

6. Dine rettigheder, når det gælder beskyttelse af personoplysninger 

Du har mange rettigheder, når det gælder dine personoplysninger. Du kan læse mere om dem her

Som enkeltperson har du følgende grundlæggende rettigheder vedrørende oplysninger, der behandles af Duni:

  • retten til at få indsigt i og mulighed for at læse dine oplysninger
  • retten til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet
  • retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger
  • retten til at klage over behandlingen af dine oplysninger.
  • retten til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. 

Ovenstående rettigheder gælder, medmindre de er i konflikt med lovgivningen eller med andre legitime interesser, Duni har i at behandle personoplysningerne. 

Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende eller få mere at vide, er du meget velkommen til at kontakte os! Du kan finde kontaktoplysningerne nederst i denne politik.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, har du ret til at indgive en klage over os til den ansvarlige nationale myndighed i dit bopælsland eller til det svenske datatilsyn, Datainspektionen.

7. Hvem skal du kontakte?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores politik om behandling af personoplysninger eller vores praksis på området, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os her: gdpr@duni.com